Tänk dig att bli utslängd hemifrån för att din pappa hatar bögar, och sen upptäcka att han själv raggar på Grindr? Det sägs visserligen att många homofober egentligen är smyghomosexuella, och det fick iallafall en ung man i Australien erfara när ett bekant ansikte poppade upp i den ökända sexappen.

Out.com skriver om mannen som kallar sig för ”Jacob”, och ringde in till en radiostation för att be om råd.

Det började med att han fastnade vid en huvudlös profilbild som såg ut att vara tagen hemma hos hans föräldrar (i garderoben, ironiskt nog).

– Jag tänkte att det där ser typ ut som mina föräldrars hus och garderob, berättar Jacob. Jag klickade på profilen för att se om det kunde vara min pappa. Jag flörtade inte med honom, vi bara pratade. Jag sa att jag gillade hans bild och frågade var han var ifrån.

”Han hatade mig när jag kom ut”

När mannen skickade sin ansiktsbild chockades Jacob av att se sin egna pappa på fotot. Speciellt överraskad var han eftersom pappan var allt annat än accepterande när han själv kom ut:

– Han hatade mig, han var superarg och ville inte ha något med mig att göra.

På senare tid har de löst sina konflikter och börjat återuppta kontakten. Men frågan som fortfarande gnager på den unge australiensaren är varför hans pappa gått bakom ryggen på honom, och hela familjen, i alla år.

– Jag är själv väldigt öppensinnad. Jag bryr mig inte om han är gay, men vill inte att han ska ljuga för min mamma. Nu är jag kluven. Ska jag berätta för mamma? Eller konfrontera min pappa? frågar Jacob.