Lina Axelsson Kihlblom, 52, fd skolminister, rektor och författare:
– Jag kände en enorm värme och glädje, och jag kan bara gissa hur stort stresspåslaget är för Lee nu.
– Jag har faktiskt inga goda råd förutom att komma ihåg att vi är mer än bara antingen  ”transsexuella” eller ”snickare”, inte bara en sak. En vanlig dag är vi allt det vi vill vara även fast andra vill stoppa in oss i ett fack. All kärlek till dig Lee! You go girl! Det här är bara början.

Caroline Farberger, 55, näringslivsprofil:
– När jag såg artikeln om Lee hade jag inte hört talas om Snickar-Björn, jag ser ju inte så mycket på tv. Det första jag tänkte var ”Wow vilken snygg tjej! Är det här en transperson? Jädrar alltså!”. Jag tycker det är enormt starkt av henne; vilken handlingskraft att ta tag i den här processen på egen hand. Och så roligt att ytterligare en transperson vågar komma ut. När jag läste artikeln kände jag också en stark igenkänning, något som berörde mig på ett djupare plan. Det framgår ju tydligt att detta inte är någon enkel process att gå igenom, det är det ju sällan för oss transpersoner. Jag känner stark sympati för Lee och är glad för hennes skull. Jag hoppas på all välgång!
– Mitt råd till Lee är att omge sig av personer som bekräftar henne och ger henne styrka. Skäms inte för att vara fåfäng och att du bryr dig om ditt utseende, det ger mycket bekräftelse.Våga synas, det är en inspiration för andra!

Loui Sand, 30, föreläsare och fd elithandbollsspelare:
– Jag läste artikeln om Lee och blev genuint glad. Fantastiskt att hon vågar! Hon verkar vettig av det lilla jag läst.
– Nu hoppas jag att hon njuter resten av livet i rätt kropp. Även om situationen kan vara vidrig emellanåt så är, enligt mig, allt bättre än det som varit innan.

Aleksa Lundberg, 41, skådespelare och journalist:
– Det blir alltid varmt i hjärtat när någon hittar hem i sig själv. Jag gillar särskilt hur Lee låter båda ”sidorna” av sig själv få ta plats och ”skvalpa runt”, som hon uttrycker det.
– Något gott ord på vägen… Det skulle väl vara att hon ska fortsätta vara stolt, både över den ”Snickar-Björn” hon varit, och över den Lee som nu växer fram.