Idag kom informationen om att över 13000 personer redan har sett Tom of Finland-utställningen på nya konsthallen Logomo i Åbo. Inte en dålig siffra på dryga månaden i en stad som har ca 200 000 invånare!
I samband med att utställningen öppnat i det som är en av Europas två Kulturhuvudstäder har det franska kläd och designföretaget Sixpack France släppt en kollektion om fyra stycke T-shirt.
Perfekt för att bära nu till helgen då finlandssvenska organisationen Regnbågsankan har en temadag på Logomo. I ett samtal om manlighet deltar Berndt Arell, som 2006 var curator för den stora ToF-utställningen på Glo-galleriet i Helsingfors. Under ledning av Anders Ahlbäck samtalar Arell med sociologen Jan Wickman och Mr Gay Finland, Kenneth Liukkonen. Dessutom visas utställningen av Arell och Rita Pagvalén.
Om du inte har chans att ta dig till Åbo denna lördag så kan vi tipsa om att utställningen pågår ända till i december. Noteras bör att den som inte tar sig till utställningen för att njuta av såväl Toms bilder som Åbo stad, är en ganska oklok person.


Upprymt mingel när Tom kom hem till Åbo Tom of Finland har kommit hem Visa finska färgerna med Tom Tom of Finland-utställning i Helsingfors Absolut gör Tom of Finland-kläder