Artur kommer från Portugal och bor i Belgien. I helgen åkte han till Stockholm för en Robyn-konsert, och där träffade han Simon från Tyskland. Killarna föll för varandra och nu planerar detta besöka varandra hemstäder. Allt tack vare kärleken till Robyn.

Berätta om er helg i Stockholm!

Artur: Jag flög från Bryssel på vinst och förlust eftersom jag inte hade några biljetter till den här hemliga Robyn-konserten hon skulle ge i Stockholm. Men jag och kompisen jag reste med lyckades få biljetter. Det var över 1000 galna Robyn-fans från hela världen på plats.  Det var den bästa dagen i mitt liv när jag fick chansen att berätta vad hon och hennes musik betyder för mig.
Simon: Jag hade ju hört om konserten av Artur och lyckades få en biljett tack vare en av hans kompisar. Så jag bokade en absurt dyr biljett till Stockholm, men det visade sig verkligen vara värt det…

Ni hade chattat en del innan Stockholms-besöket?
Artur: Ja. Vi är båda med i Konichiwa Bitches-nätverket där alla som gillar Robyn samlas. När det dök upp en grej om att hon skulle ha en hemlig konsert i Sverige så började vi chatta. Det var ungefär en månad sedan. När vi bestämt att vi båda skulle dit erbjöd jag honom att sova i den lägenhet jag skulle bo i. Så vi började chatta om allt möjligt inför Stockholms-resan. När Simon sedan kom till Stockholm och ringde på var det som att vi känt varandra jättelänge.  Sen gick vi på konserten och jag sa att om hon sjunger min favorit Indestructible kommer jag nog att gråta. När Robyn sjöng den så höll Simon mig i sina armar exakt hela låten. Jag grät inte dock (skrattar). Så hände samma sak igen när hon sjöng Human Being och efter konserten gick vi och tog ett par drinkar. På bussresan därifrån höll vi varandras händer hela vägen medan vi tittade på varandra. Sedan kysstes vi och vi tillbringade varje minut ihop tills Simon flög tillbaka till Tyskland.
Simon: Vi hade hörts varje dag fram tills det att vi sågs, så det var så kul att äntligen träffas på riktigt.

Vad är planen nu?
Artur: Vi hörs hela tiden, tror vi skickat 100 textmeddelanden senaste timmen bara.  Simon ska komma till mig i Bryssel och jag vill åka till honom i München. Vi är inte ett par än , men vi vill båda se vart detta leder. Vi har bestämt att vi ska göra liknande Robyn-tatueringar i alla fall. Det var för dyrt att göra i Stockholm (skrattar).

Så, vad är era favoriter med Robyn?
Artur: Det får bli Indestructible och nya Human Being. Inte bara för att det är bra låtar, utan också för att Simon höll om mig under dessa.
Simon: Samma…