Pjotr tipsar om de bästa festerna i veckan som kommer. Jeriko i Malmö med Backlash-festerna och baren Knast i Stockholm är två favoritställen

1. BACKLASH – THE GAYBASH EDITION
Malmö ska verkligen vara så fett glada att Staffan (Drama!) tar hand om stadens uteliv. Efter att han la Drama! på hyllan och har kört Backlash under den här sommaren så har det varit allt annat än häng och vinsmuttning. Tvärtom – det har varit untz och strobb! Nu är det dags för en sjukt homogayig avslutning – ”Bögäcklet från Stockholm” (tydligen jag) är inbjuden för att spela krispig tech house och stenhård techno. Jag och Staffan skall tillsammans böga sönder hela jäkla stan – you just wait!
Jeriko, Spångag. 38, Malmö. Fredag 22 augusti, kl 23-03. 60kr (hälften före kl 24). 20år.

2. DANS DAKAR!
Lindström (No). Headman (Ger). Assid. Nordpolen. Boeoes Kaelstigen. Parken. Action Biker. Dmitry Fyodorov. Fontän. Gustav Sundh. Christian Dinamarca. Dans/popfestival. Universitetet. Gratis. Do I have to say more?
Gula Villan, Frescati. T-bana Universitetet. lördag 23 augusti, kl 14.30-03. Gratis. 18år..

3. SUPERDISKANT med THOMAS ANDERSSON
Superdiskant-killarna som är med och gör torsdagsklubben T på Berns gör en massa annat också. Som sina egna fester t ex. De polar även med Thomas Andersson (BPitch Control) som man inte sett röken av på ett år eller två. Nu dammar de av karl’n på sin tredje och sista fest på Pustervik i Göteborg. Gå och lyssna på vad han har gjort medans han varit borta, vettja. Fantastiska DJ’sarna The Harasser och mp3000 värmer upp och avslutar.
Pustervik, Järntorget. Fredag 22 augusti, kl 22-03. 80kr. 18år (även förköp på Pustervik).

4. CRAZY LADIES DANCEWEAR på KNAST
Knast är mina absoluta, absoluta, absoluta favoritbar i hela Sverige (jag har inte varit i norra Sverige dock – om någon klubbarrangör där uppe läser det här: -boka mig!). Knast är så jäkla bra, jag missar flyg, ligger raklång på gatan och halsar Treo och Resorb när jag varit där. Nu i kväll så spelar Minicon och Towlie massa bra techno och annan elektronika där, och det är bara ett skäl i raden av varför du bör spendera din onsdagsnatt just där. På magiska Knast.
Knast, Upplandsgatan 7. Onsdag 20 augusti, kl 21-01. Gratis entré.

5. FICKS på F12
Ficks näst sista gång är i kväll och de ställer till med en hejdundrande loppmarknad innan. Sjukt rolig idé. Tänk bara på alla vilsna små klubbkids som kommer sälja marsmallow-liknande bufallos och en massa annan bråte. Underhållande utan att man ens behöver köpa något! Har man även tur så kanske man kan hitta fin konst från någon fattig Mejan-elev som smugit in sin konst bland båsen. Efter det så bjuder Ficksarna på sedvanliga tokerier och fräck tech! Gå och vinka av sommaren.
Fredsgatan 12, terrassen. Onsdag, kl 22-03.


Ficks i QX GayMap

PS: Sen vill jag bara avsluta med ett grymt tips på gratis musik också. Fina electropop-drottingen Emmon skickade den här länken till mig. Det är ett helt soundtrack fixat för att du skall få en grym sommar! Jag lyssnade på lite skojig synthpop där idag, men tror det finns massa mer. Enjoy!
wonderlandrecords.com

Gör du någon bra klubb -dvs INTE schlager- som du tycker jag borde besöka eller skriva om, skicka en pressrelease till [email protected] så kikar jag på det.
Pjotr, med klubbar som Sorry We Killed You (London), Tête À Claques och Manic Panic (Stockholm) liksom klubbkollektivet T och med en DJ-stil som går under namnet ”Maxxximal Minimalizm” listar de fem bästa klubbarna just nu.

Bästa klubbarna vecka 31[/link]

Bästa klubbarna vecka 29 Bästa klubbarna vecka 24 Bästa klubbarna vecka 23 Bästa klubbarna vecka 20 Bästa klubbarna vecka 19 Bästa klubbarna vecka 17 Bästa klubbarna vecka 16 Bästa klubbarna vecka 15 Bästa klubbarna vecka 14