Då var Bonde söker fru säsong 15 slut och vi har fått reda på om bönderna lyckades hitta kärleken. Det korta svaret är:
Nej. Eller jo men inte på det sättet man kanske trodde.

Förlåt men vart ska jag börja? Tre av bönderna bytte ut sina slutval för andra personer och en bonde sitter helt ensam(eller nej han hade ju sin hund) på Gotland. Jag är i chock. Jag är också i chock för att Linda begick ett fullkomligt övergrepp i dagens program! Nu börjar min sammanfattning.
Ni hittar samtliga sammanfattningar längst ner på sidan.

Linda besökte Patrik först som hade hittat en ny kärlek. Linda var ”helt omedveten” om detta och var i ”chock” när hon ”helt plötsligt” fick reda på att Patrik träffat en ny kille. I sin helt icke manusskrivna chock-reaktion skriker Linda ut att hon är ”överraskad” och undrar hur Patrik träffat sin nya kille.

Vilken fin Guldbagge hon kommer få för den insatsen.

Jag skrev i tidigare sammanfattning att jag hoppats på en ”Liselott comeback” från Nicklas och att han skulle vara tillbaka på gården. Jag hade typ rätt. För in kliver en annan blond, lång, ung kille, inte helt olik Nicklas. Tydligen var den nya killen och Patrik ”vänner på facebook” och började skriva när Patrik var i hans trakter.

Mats då? Han som var osäker på sina känslor gentemot Johanna, som var hutlöst, fullkomligt, upp över öronen kär i honom.
Jo, han sitter där ensam på sin gård. Varför?

För Johanna lurade honom! Han ville ta det långsamt och hon lurade in honom i falsk kärlek och sen lämnade hon honom. Inte konstigt att Mats inte vågar bli kär.

Vad var det hon inte förstod när hon gick med på att dejta Mats? Förstod hon inte att Gotland var en ö, förrän typ efteråt? Ursäkten hon kommer dragandes med är ”Jag har funderat en del, och jag ser inte Johanna som en person som bor på Gotland”.
För det första: Det är så ute att prata om sig själv i tredjeperson.
För det andra: VART SER DU DIG SJÄLV DÅ? Du som ”älskar fart och fläkt och äventyr” kan väl testa att bo på Gotland lite. Herregud. Jag är på riktigt upprörd.

Mats ring Karin direkt! Hon bor ju på öjn.

Och så bjöds vi på ännu en stark skådespelarinsats av Linda.

Hahaha hur sjukt att de tvingade tillbaka stackars Emma till samma plats där de spenderade den där hemska dagen när Erik tog med tjejerna på allsång i någons trädgård. Som om det inte var trauma nog liksom.

Erik hade också hittat en ny flamma, som han tydligen träffat tidigare på en förfest. Så både Erik och Patrik har träffat eller har koll på sina numera kärlekspartners sedan tidigare. Varför hörde ni inte av er till dem INNAN ni sökte till programmet? Då hade ni sparat både mig och de som sökte kärlek från er massa tid.

Titta vad glad han är när han pratar om att han träffat en tjej som är tyst och ser intresserad ut när han pratar om kobajs.

Sen kommer vi till det här. När Linda begår ett övergrepp mot stackars Lisa och Pontus. Uppenbarligen är de fortfarande ihop och när de sitter och snackar så undrar Linda om de har sagt att de älskar varandra. De svarar nej.

En normal person hade inte ens ställt den frågan, men Linda tar det ett steg(läs tusen steg) längre och tvingar stackarna att säga det till varandra.
Där, på plats.
Nej detta var så sjukt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Detta var ett övertramp till och med för en person som Linda, som knappt har några gränser.
Ett övergrepp. Ett känslomässigt övergrepp.

Okej så det var allt för den här säsongen. Jag ber om ursäkt att den sista sammanfattningen blev lite trilsk, men Bonde söker fru behöver hitta tillbaka till sina rötter. Ta tillbaka bönderna som faktiskt behöver hjälp att hitta någon, typ Mats var en sån. Fler ”original” och starkare karaktärer. Mindre manus och ploj, låt bönderna köra sitt race.

Vi ses nästa år, tack för att ni följde med på min sammanfattningsresa!

Sammanfattning avsnitt 4

Sammanfattning avsnitt 5

Sammanfattning avsnitt 6

Sammanfattning avsnitt 7

Sammanfattning avsnitt 8

Sammanfattning avsnitt 9

Sammanfattning avsnitt 10

Sammanfattning avsnitt 11

Sammanfattning avsnitt 12