Pjotr tipsar om de bästa klubbarna för dig som vill festa loss på fredagskvällen och i helgen.

1. BLONDIE
De två roligaste av de roliga Sugarmama (Bitchen) och Tommie X (Madde från Farsta) startade sin lite tokroliga klubb Blondie på Knast för ett tag sedan. Den har blivit en sprudlande sprakande succé! Något som gör mig väldigt glad. Något som gör mig mindre glad är att Tommie X flytt landet för Frankrike, men det är inte SÅ farligt eftersom att ex-Nacht:aren Martin Persson tagit över. Temat är typ ”gräva guld i USA” med GES eller något, det är löning och det har bjudits in massa gamla rika gubbar från QX enligt Sugarmama. Hon tipsar också om att klä sig i mycket päls och guld för att visa att man kan vara en bra housewife för ever and ever. Bra kväll att gå på när det barkar åt lågkonjuktur!
Knast, Upplandsgatan 7. Fredag 24 oktober, kl 21-01. 18 år. Fri entré.
Blondie i QX GayMap

2. HYPER HYPER – PASCAL FEOS
Den här festen är så hemlig att jag inte ens kommer att knysta mer än det absolut mest nödvändiga:
1. Pascal är en tysk dansmusikspionjär.
2. Jag har stannat på Hyper Hyper-fester tills klockan åtta på morgonen.
3. Du måste vara medlem i FB-gruppen för att veta var/när den är och att få komma in överhuvudtaget:
Hyper Hyper Facebook

3. I LOVE! BRENDA WALSH – DO IT!
De fyra asheta Malmö-brudarna bakom ILBW! frågar dig bara en sak denna vecka: -Vad får man om man blandar Crookers, Dj Assault och MSTRKRFT? Svar: DO IT!
DO IT! är en ghetto tech/fidget house-duo från Uppsala (tror jag) som nu kommer att våldsgästa Malmö nu på fredag med live MC och allt. Sen att det tar plats i en gammal kyrka vid namn Babel (Gamla Jeriko) gör ju verkligen inte saken sämre.
Föresten, tjejerna vill fråga en sak till. Om du vill ha gratis lista (dig + 1), så maila [email protected] svaret på vem som sjunger de klassiska verserna:
“Come on and DO IT
you make me feel so good
Ain`t nothin` to it
when rythm takes control
Come on and DO IT
you make me feel so good
Ain`t nothin` to it
when rythm takes control”

Först till kvarn gäller!.
Babel, Spångag. 38, Malmö. Fredag 24 oktober, kl 23-03. 20år.

4. MUMMA AT MOMMA
”Komsi, komsi, komsi”, lockar den underbara Malin Karlsson till Momma på fredagar. Hon arrangerar allt möjligt galet här som t ex Blaxploitation-kväller och annat smaskens. Ok, alla kan ju ha temakvällar, men liksom, var får Malin alla sina plattor ifrån?! Sist när jag var där så stuffades det finfin ragga som jag vaggade in mig själv i med lite rödtjut. Förutom att hälsa ”komsi” så säger Malin att alla är välkomna, men att heta queeriga bönor -oavsett kön- kan ha företräde…
Restaurang Momma, Renstiernas gata 30. Fredag 24 oktober, kl. 21-01. Fri entré..
Mumma i QX GayMap

PS: jag lirar även plattor i den dära mörka källaren på G på fredag. Du bör veta att det blir… TECHNO! TECHNO! TECHNO!
PSS: Modeselektor laddar för sin Jetlag-turné tillsammans med Ellen Allien och passar på att bjuda på en grym podcast på websiten XLR8R. Enjoy!
http://www.xlr8r.com/podcast

Gör du någon bra klubb -dvs INTE schlager- som du tycker jag borde besöka eller skriva om, skicka en pressrelease till [email protected] så kikar jag på det.
Pjotr, med klubbar som Sorry We Killed You (London), Tête À Claques och Manic Panic (Stockholm) liksom klubbkollektivet T och med en DJ-stil som går under namnet ”Maxxximal Minimalizm” listar de fem bästa klubbarna just nu.

Bästa klubbarna vecka 36 Bästa klubbarna vecka 34 Bästa klubbarna vecka 31 Bästa klubbarna vecka 29 Bästa klubbarna vecka 24 Bästa klubbarna vecka 23 Bästa klubbarna vecka 20 Bästa klubbarna vecka 19 Bästa klubbarna vecka 17 Bästa klubbarna vecka 16 Bästa klubbarna vecka 15 Bästa klubbarna vecka 14